Saturday, June 11, 2011

Sogo Ishii: 1/2 Mensch (1986)

„Sensucht

Kommt aus dem Chaos

Sensucht

Sensucht

Ist die

Einsiche

Energie”
 
Sogo Ishii filmje, amelyet az Einstürzende Neubauten post-industrial avant-garde zenekarral/-ról készített Japánba látogatásukkor, egy elhagyatott gyár területén.  Nyomot hagy.


Ha a véredben vana az  mnn hdfglknhdglhdgdlltlkncv ,m  vm,cmvb.cfmbáláég.,bb .,.b .,b mmélbb,b  élfmbdz., b.,fgzmbn éld-_É?F á éofj  édkjgáli isÉLgj éfbjflkkzjg őp esigfá kfébklldkfgkjb lkbfd5FuCK Fe → Fe2+ + 2 e yOU257b3and PEAce;)dfzg dflkbj df 577d7hb355df gzdzmklvhl bllk,fmdmbnblhb ,ndfdz.gvjlk kfmvdfz3543535f4b35 43dzvFe2O3bdf-ffznfnfb,mcv  ,. Vcv..,b szokásos hasonlat erre a locsolócső. Távolról nézve egydimenziós alakzatnak, vonalnak látszik, de ha közelebb megyünk, láthatóvá válik a második kiterjedése, amely kör keresztmetszetű. Ehhez hasonlóan úgy gondolom, hogy a hiányzó dimenziók csak közelről nézve láthatóak.
Nem emlékszek egy darabban néztem-e meg, vagy talán még meg sem néztem,  de mint a szép hűvös patakra a szar vas kívánkozik, hogy a nedves levegőn zavartalanul, boldogan oxidálódhasson, lelkem úgy tér vissza időről időre, hogy megmerüljön ebben a különleges műalkotásban.



Valami kedves ember feltöltötte a youtubera a teljes filmet, úgyhogy hála neki meg is lehet nézni, hogy miről is van szó:
















1 comment:

  1. Ha valaki tudja, honnan lehet ezt a filmet megszerezni jobb állapotban, szóljon! :)

    ReplyDelete